23.11.2005 г., 19:45 ч.

МЕЧТА 

  Поезия
773 0 2
  
  
Да мога да стигна млечния път
 Да тичам, като малко дете по звездна алея
 За мен това ще е райски кът
 Да играя с Луната в нейната постеля...

 Ей там Слънцето да се усмихва
 Да прокава "пръсти" в моята коса
 Под неговите ласки да порасна
 Да се превърна в най-ярката звезда...

 От моята планета да ме гледат
 и всички да ме сочат с пръст..........
 
 

© Ливия Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??