Nov 23, 2005, 7:45 PM

МЕЧТА 

  Poetry
772 0 2
  
  
Да мога да стигна млечния път
 Да тичам, като малко дете по звездна алея
 За мен това ще е райски кът
 Да играя с Луната в нейната постеля...

 Ей там Слънцето да се усмихва
 Да прокава "пръсти" в моята коса
 Под неговите ласки да порасна
 Да се превърна в най-ярката звезда...

 От моята планета да ме гледат
 и всички да ме сочат с пръст..........
 
 

© Ливия Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??