25.11.2007 г., 22:47 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
801 0 4
Мечта

Вечер, когато си легна
и с трепет очаквам съня,
се сещам за тебе, любима,
и за твоята нежна душа.

Представям си как с тебе, мила,
лудеем кат малки деца.
Как тичаме или играем
и се държим за ръка.

Да можех сега да те видя,
да почувствам тези неща.
Чувството, с което обичам
и трепета, с който горя.

Да можех да хвана ръката,
да погаля твойта коса.
Нежно да те целуна
и да се слея с твойта душа.

Мила, аз те обичам,
дори да те няма сега.
Аз тебе, знай, ще открия
и няма да бъдеш сама.

© Христо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Радвам се че ви харесва.
    Благодаря ви за коментарите те значат много за мен.
  • Прекрасно е Христо.
    Поздрав.
  • Прекрасен стих, стопли ми сърчицето...
    Ах, вие момчетата сте с поетични души...
    Поздрав!6+
  • Нежна изповед!!!Поздрави!!!Обичай!!!
Предложения
: ??:??