17.11.2009 г., 20:49 ч.

Мечтаеш ли? 

  Поезия » Друга
1004 0 1

Да мечтаеш!

Да, да мечтаеш!

Една дума изпълнена с... хм... мечти?!

За какво си мечтаеш?

Кога мечтаеш?

Защо мечтаеш?

Ах, мечти, мечти...

Сбъднати мечти.

Несбъднати мечти.

Мечтаем за мечти.

Мислиш си „Мечтай си!”

И започваш да мечтаеш.

Затваряш замечтано очи.

А, може би, се взираш замечтано.

Изпълва се съзнанието с мечти.

Замечтаната усмивка...

Замечтаната походка...

Замечтан си ти.

Ах, сбъднати мечти!

Ах, тез мечти, мечти...

Мечтай и ги изпълни.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??