Да мечтаеш!
Да, да мечтаеш!
Една дума изпълнена с... хм... мечти?!
За какво си мечтаеш?
Кога мечтаеш?
Защо мечтаеш?
Ах, мечти, мечти...
Сбъднати мечти.
Несбъднати мечти.
Мечтаем за мечти.
Мислиш си „Мечтай си!”
И започваш да мечтаеш.
Затваряш замечтано очи.
А, може би, се взираш замечтано.
Изпълва се съзнанието с мечти.
Замечтаната усмивка...
Замечтаната походка...
Замечтан си ти.
Ах, сбъднати мечти!
Ах, тез мечти, мечти...
Мечтай и ги изпълни.
© Дани All rights reserved.