5.04.2022 г., 10:33 ч.

Мечтаната любов се среща тайно 

  Поезия » Любовна, Строги форми
512 2 2

Рисуваш ти със думите си чисти

и ми говориш с багрите в картини.

Перото ти изпълва с нежност листи,

а четката платната от коприни.

 

Слънцата греят в небесата сини

и облачета бели плават меко.

Полетата с щастливи детелини

изпращат свежестта си надалеко.

 

И хиляди цветя в ефира, леко,

ухания разпръскват преомайно.

И мост съзирам над река - на него

мечтаната любов се среща тайно.

 

Ти съчинявай и рисувай, аз...

съм верен почитател, до екстаз.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??