1.10.2008 г., 11:34 ч.

Мечтано имение 

  Поезия
507 0 10

Замъкът е място  за охолство,

където се претръпва от вълнение,

но тъй като съм влюбен и съм в робство

насън творих мечтите във имение.

 

Където с топлина да те обгръщам,

по-силна от лъча на светлината,

във езерото свое да ме хвърлиш,

потапяща се с мене във водата.

 

От нея да не мога да изплувам,

сърцето ми от радост да трепери,

да дави ме, когато те бленувам

в туптящи стъпки мене да намери.

 

Когато стори го, в едно да слепи

разпръснатите капки в едър сноп, 

засъхващи парчета от мечтите

да съживи във топлещ плод.

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??