19.10.2008 г., 6:03 ч.

Мечтая 

  Поезия » Любовна
594 0 2
Не ми пиши!
Защо ми хвърляш прах в очите?
Не виждаш ли - без теб не дишам,
не живея, не копнея, не мечтая и не желая.
Не, не те желая, защото ако го направя,
ще умирам за теб до края.
За нас не искам да мечтая,
не мога и да си призная,
че теб обичам и желая,
и с теб бих била щастлива и до края!
Някога ние двамата ще бъдем в рая
и може би тогава ще узная
какво ли е да те желая
и щастлива да заспивам до теб накрая!

© Анета Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??