2.02.2021 г., 23:48 ч.

Мечти 

  Поезия » Любовна
648 0 0


Тук мечтахме в здрача...
Тръпна уморен!
Сам по пътя крача,
тъй е ден след ден.

Вечер мразовита
дебне ме отвън.
Виното изпито
моли ме за сън.

Толкова е тихо
без любов и страст.
Идваш само в стиха -
болка си без глас!

© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??