11.04.2024 г., 21:15 ч.

Мечти 

  Поезия
58 0 0

И ето грабна пак химикала

и пише чувствата си докато в сълзи е обляна

Чувства се отново неразбрана

и осъзнава, че пак сама остана.

 

Това дете измъчено от малко

да реве си мисли, че е жалко

Дете не е останало почти,

а вътре в него пълно е с мечти.

 

Мечти, но не от тези детските,

а за онези пътешествията светските

където може да усети свободата

докато над нея свети единствено Луната.

 

В книгите чете за истинска любов,

поглежда нагоре и пита Бог:

Защо книгите не са реалността?

И аз искам да срещна любовта!

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??