20.04.2013 г., 11:48 ч.

Мечти 

  Поезия » Друга
469 0 0

Самотна скитам със мечтите,

а в сърцето гнездо е свил

Белият гълъб.

Очаквам спасението,

но от есенното дърво капят тъжните листа.

През зимата ми е студено,

мълчаливият вятър разпиля мечтите ми.

Присланям глава на крилете на Гълъба

и очаквам да ме споходи истинското Щастие.

Хора, вярвайте в мечтите си,

те се сбъдват, само да имате сила.

Непокорни бъдете! Не се предавайте!

 

И Гълъбът не затваряйте в клетка!

 

 

 

 

 

© Йорданка Пешлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??