24.05.2009 г., 16:16 ч.

Медик 

  Поезия » Друга
601 0 3

Часът е два - светлините притъпени,

уморено скланя той глава

в чаршафи омърсени

и звънва пак алармата едва - отново случай...

 

Отърсва той глава, кафето си допива

и впуска се в борбата със смъртта,

ето, пак е на ръба да рухне,

но сега екипът заедно с Бог

ще се борят  до сутринта, за да спасят

поредната изгубена душа!

 

Посвещавам този недодялан стих на всички работещи  в спешна медицинска помощ!

© Калоян Калоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??