18.04.2016 г., 12:04 ч.

Между две атаки 

  Поезия » Философска, Друга
321 0 4

 

рингът е празен турнирът приключи

знае какво предстои и когато се случи

тук ще е сцена- щедро ще дава и взема

в битката всекиму тази житейска арена

 

наболяват ме дланите коленете сърцето

пръстите осъзнават колко далеч е небето

още топли от прощалното ръкостискане

се завръщат в юмрука и дълго го стискат

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??