Apr 18, 2016, 12:04 PM

Между две атаки 

  Poetry » Phylosophy, Other
317 0 4

 

рингът е празен турнирът приключи

знае какво предстои и когато се случи

тук ще е сцена- щедро ще дава и взема

в битката всекиму тази житейска арена

 

наболяват ме дланите коленете сърцето

пръстите осъзнават колко далеч е небето

още топли от прощалното ръкостискане

се завръщат в юмрука и дълго го стискат

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??