21.08.2015 г., 18:03 ч.  

Между Холивуд и Боливуд – 10 (Дини) 

  Поезия » Хумористична
386 0 1

Купил праз, картофи, леща

гледа бай Гроздан– отсреща

продавачката на дини

е комшийката му... Джини!

 

С разкопчано деколте

погледи привлича Джини.

Който мине, и се спре–

иска да си купи дини!

 

Търговията върви–

като Джини друга няма:

хубавите й гърди

най-добрата са реклама!

 

Има супердеколте...

всичко има си жената!

Грабят дините мъже,

без да питат за цената!

 

И на бай Гроздан целта

е на Джини деколтето–

ех, да може намига

"дините" да грабне– двете!

 

Шеметно се взира в тях...

Сгодния момент улучи,

без да стане сам за смях

и жена му да научи!

 

Пък и другите мъже

уж купуват, а протакат

и за дини с часове

са готови тук да чакат.

 

Идва ред на бай Гроздан–

хванал диня, с пръст почука,

но изпусна я таман

да я вдигне и я... спука.

 

Джини весело му каза:

– Комшу, гледай си в ръцете,

да не ти се счупи праза,

че са лемави и двете!

 

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??