20.09.2007 г., 22:11 ч.

Между отминалите спомени 

  Поезия » Друга
775 0 3

Между отминалите спомени
се забавлявам, без да помня много.
Отминалото ме влече -
как мога да избягам аз от него?

Не ми е интересно да съм тук,
но другаде къде ли да отида?

В ухото ми се чува звън,
а светлината се увива... и шепне ми:
“Бъди щастлива”.

Със силното желание да се бунтувам,
аз искам любовта изчистена да свети,
че аз съм много хитро женско цвете,
щом пак цъфтя… сред бурени проклети!

2006
ред. 2007

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??