17.11.2007 г., 9:57 ч.

мелодичен екстаз 

  Поезия » Еротична
1288 0 15
Той говори, и нежно целува
всяка гънка по моето тяло,
ласки топли по мене постила
да се слее със мен в едно цяло.
Той говори, не спира да шепне,
аз наяве танцувам със него.
Тази песен е толкова хубава,
че разлива се сякаш във мене.
И бездумна от страст във омая
аз затварям очи и рисувам.
С устни обич по него чертая,
този ритъм е нов, не сънувам.
Даже въздуха вече не стига
той посипва по мене жарава,
и го искам почти до полуда
с накипялата огнена лава.
До задъхване вплела съм длани,
тъй отпивам със устните жадни,
и изригва вулкан цветнострунен,
мелодичен с екстаза си чуден.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??