20.04.2013 г., 17:50 ч.

Мелодия за раковина 

  Поезия » Любовна
515 0 2

Върху сивото платно на хоризонта

с най-нежните си моливи

рисува залезът надежда -

с твоите черти...

В безсмисления монолог на уморените вълни

долавям разпилените ти мисли,

между които се провират

досадните актинии на невъзможното,

а непокорният ми крясък още можеше

хвърчилата на мечтите ти да задържи...

 

Зарових се във пясъка -

безмълвен... и бездомен -

като рак-пустинник.

© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??