22.12.2007 г., 18:39 ч.

Местоимения 

  Поезия
1292 0 4
Аз - самота,
Ти - щастие,
То - ни озарява,
Тя - шепне тайствени слова...

Ние - заедно
И Вие - същите
И Те - водени от Него,
играем пак онази сцена
във пиесата, която няма как да назова.

© Любомир Тихомиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??