16.02.2022 г., 13:20 ч.

Метал 

  Поезия » Друга
330 1 2

"Студено ми е." - каза тя,

устните ѝ с вкус на метал.

Гледа те. Изглежда си закъснял.

Отпусна се в твоята прегръдка.

 

В гръдта ѝ - целувка на кинжал.

Ти знаеш, скъпо за това се плаща.

Без нея - не ще си цял. Кръвта струи,

попивайки в бялата ѝ одежда.

© Нина Чалъкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??