Feb 16, 2022, 1:20 PM

Метал 

  Poetry » Other
318 1 2

"Студено ми е." - каза тя,

устните ѝ с вкус на метал.

Гледа те. Изглежда си закъснял.

Отпусна се в твоята прегръдка.

 

В гръдта ѝ - целувка на кинжал.

Ти знаеш, скъпо за това се плаща.

Без нея - не ще си цял. Кръвта струи,

попивайки в бялата ѝ одежда.

© Нина Чалъкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??