18.10.2015 г., 20:27 ч.

Метеоритен листопад 

  Поезия » Любовна
544 0 6

Светлоруса луната изгря в моя скут

и звездите са толкова близо.

Зелени.

Като звън на стъкло заваля.

Като звук.

Като златен прашец се посипа над мене.

 

Даже нощният студ.

Даже калният път

и по него крещящите автомобили

замълчаха за миг и потънаха в смут

пред лъчите ти, мен между себе си свили.

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??