4.02.2017 г., 22:37 ч.

Миг 

  Поезия » Любовна
1022 3 10

Дори да нямам повече от миг

от своя нежен полет като вятър.

Аз вечно ще те нося в стих,

защото тази обич е в душата.

 

Защото тази обич е съдба,

едно небе сънувам от години.

От дъх гори и споменът в деня,

затуй към теб не искам да изстина.

 

Дори да нямам повече от миг

от своя нежен полет като вятър.

Аз вечно ще блестя от вик

на своята любов безумно свята!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??