18.11.2021 г., 8:50 ч.

Миг (или Акро-ООН) 

  Поезия » Акростихове
901 1 0

Огледало
ме отвя към
младостта ми...

 

Огледалце,
Още чакам
Неизма̀ми...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??