27.06.2012 г., 0:29 ч.

Миг мечта 

  Поезия » Любовна
751 0 1

 

 

 

Запознанство –две хубави думи.

После флирт – защо ли пък не.

Малко романтика помежду ни,

нежност, бликаща от сърце.

 

И не сетили как, но пленени сме 

и си мислим –това е любов!

Кой да знае, че всичко игра е

на изпечен в игрите  артист философ.

 

Той е мил и галантен и някак си важен,

като принца на вечния, белия кон...

- Аз съм рицар с достойнство – ще каже

- ще съм винаги твой небосклон!

 

Изпепеляващ и страстен - изгубваш се

и потъваш във тази забрава и сласт.

Неусетно, но бавно сърцето погубваш си 

и оставяш се в негова власт.

 

После с целувка за сбогом отива си -

след стихията следва разруха, печал.

Миг мечта си получил, а струва ли,

като знаеш колко много си дал.

© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта е безмилостна и кратка, уви.Хареса ми.
Предложения
: ??:??