20.08.2024 г., 16:24 ч.

Миг прекрасен... 

  Поезия » Любовна
85 0 0

Хей, чуваш ли? Не заспивай!

Толкова нежна е нощта.

И ти нежна с мен бъди.

Милвай ме...

Шепни ми най-страстните слова.

Нека тази нощ не свършва.

И времето в омая спре.

Но ти не спирай, 

а прегръщай ме.

И чуй гласа на моето сърце.

 

© Живко Делчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??