Aug 20, 2024, 4:24 PM

Миг прекрасен... 

  Poetry » Love
87 0 0

Хей, чуваш ли? Не заспивай!

Толкова нежна е нощта.

И ти нежна с мен бъди.

Милвай ме...

Шепни ми най-страстните слова.

Нека тази нощ не свършва.

И времето в омая спре.

Но ти не спирай, 

а прегръщай ме.

И чуй гласа на моето сърце.

 

© Живко Делчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??