11.02.2024 г., 16:08 ч.

Мигове (13,14) 

  Поезия » Любовна
94 0 0

Миг тринадесети - Целувка 

 

С целувка от любов, примесена с копнеж,
денят ти става смислен и някак си по свеж.
През трудности минаваш по-лесно от преди,
когато вече знаеш, че ТЯ до теб стои.

 

                    ***

 

Миг четиринадесети - Прегръдка


Ти в моите мисли живееш,
не мога без теб да заспя.
С усмивка красива се смееш,
в прегръдка със тебе вървя.

 

 

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??