Миг тринадесети - Целувка
С целувка от любов, примесена с копнеж,
денят ти става смислен и някак си по свеж.
През трудности минаваш по-лесно от преди,
когато вече знаеш, че ТЯ до теб стои.
***
Миг четиринадесети - Прегръдка
Ти в моите мисли живееш,
не мога без теб да заспя.
С усмивка красива се смееш,
в прегръдка със тебе вървя.
© Мом All rights reserved.