24.06.2018 г., 12:31 ч.

Родени за щастие 

  Поезия » Друга
271 1 2

Не суетата, не, приятелю,

не всичко важно е пари и власт,

макар че има и предатели,

и стъпки на лъжа отекват в нас.

 

Знай, ценното е във душите ни,

това богатството ни е в света.

Не трябва да сме само зрители!

За щастие родени сме сега!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??