21.03.2017 г., 22:59 ч.

Минало 

  Поезия » Гражданска
385 1 1

Потънал в бездните на тъмнината,

поглъщам жадно всеки лъч.

Омаян, в дебрите на тишината,

ме пронизва всяка глъч.

 

На всяка крачка спомени налазват,

Препускат мисли, вятър, ек.

Живот в миналото ми показват,

Но не и изход, бягство, лек.

 

Върни се минало нерадостно,

отново да те извървя.

На живота да погледна сладостно,

и мир в душата си да въдворя.

© Десислава Азманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??