14.06.2014 г., 11:47 ч.  

Миниатюра 

  Поезия » Друга
293 0 2

 

 

 

                                    Животът пази

                                    правилните отговори,

                                    а подозирам, че такива няма.

                                    Цвете, залез, топла длан...

                                    мама!

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??