8.03.2016 г., 23:50 ч.

Минзухари 

  Поезия » За деца
2218 1 18

 

 

На полянката, хей там,

скрит под белия юрган,

нос засрамено подава,

Слънчо щом с лъчи го сгрява.

 

Блесва дрешка в огнен цвят,

после следва бърз обрат,

пролет иде с чудни дари,

пъстроцветни минзухари.

 

 

 

 

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??