Mar 8, 2016, 11:50 PM

Минзухари 

  Poetry » For kids
2230 1 18

 

 

На полянката, хей там,

скрит под белия юрган,

нос засрамено подава,

Слънчо щом с лъчи го сгрява.

 

Блесва дрешка в огнен цвят,

после следва бърз обрат,

пролет иде с чудни дари,

пъстроцветни минзухари.

 

 

 

 

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??