16.04.2013 г., 10:29 ч.

Мисия 

  Поезия » Любовна
1017 0 2

Е, хайде - с обич погледни ме!
Виж - слънчев лъч е спрял в косите ми.
С усмивка и Любов докосни ме
и изгревът ще влезе във очите ми.
Ще те залее водопадно синевата,
в сърцето - ще запърхат пеперуди,
в миг - ще забравиш самотата,
ще те прегърнат мисли луди.
Аз съм нежност. Аз съм лудост,
аз съм мечтано проклятие;
слънчев лъч в ураганните бури,
огнена клада и нежно разпятие.
Аз съм от Слънцето пратена,
звезди и лъчи крия във шепите,
божествена мисия ми е дадена -
да ги разпръсна в сърцето ти,
за да не можеш да ме забравиш. 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??