3.03.2018 г., 20:35 ч.

Миска 

  Поезия » Акростихове
627 0 2

Тъпан бие, гайда писка –
Имало конкурс за миски!

Дявол нека да ме вземе,
Ама тъкмо е за мене:

Всеки вижда – хубост пищна
Имам даже във излишък –
Дупе кат' на биволица
И снага като царица,
Шарена и натъкмена –

Три гердана ще надена
И ще се белосам здраво,

Да извикат всички: "Браво,
Ама, че мома напета!",

Че по сцената ще шетам
Украсена и велика –
"Ей ма, журЕ!" ще извикам,
"Шапка сваляй, аз съм тука!"

© Христина Мачикян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??