29.05.2015 г., 19:27 ч.

Мисли - бродници 

  Поезия » Източни форми
619 0 2


Изпълзели из тъмния нощен сандък,

тръпни мисли ме водят при тебе,

сякаш тихата орис на грешник карък

е изтеглила сетния жребий!

 

А в сърцето бушува любовен вулкан...

и на мислите – бродници пусти –

вместо хляба от спомени искам да дам

топлината на твоите устни!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??