25.10.2020 г., 23:35 ч.

Мисли, смисли, безсмисли. 

  Поезия » Друга
310 0 0

Излитат, бягат, спъват се

мислите в потоци

преминават на червено

в петъчния тъжен ден

и идват тихо, спряло

като лястовици

без надежда, дом

в твоето празно сърце.

© Наталия Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??