Oct 25, 2020, 11:35 PM

Мисли, смисли, безсмисли. 

  Poetry » Other
325 0 0

Излитат, бягат, спъват се

мислите в потоци

преминават на червено

в петъчния тъжен ден

и идват тихо, спряло

като лястовици

без надежда, дом

в твоето празно сърце.

© Наталия Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??