13.03.2009 г., 15:44 ч.

Мисля... 

  Поезия » Друга
526 0 3

                                    Аз утре не знам къде ще се събудя!

                          Не искам и да знам какъв ще бъда с име друго?

                             Просто ще се събудя и ще тръгна. - Накъде?

                         Не ме бива да играя в отбор. Искам всичко!

                            Не, аз наистина не се шегувам. Готов съм!

                          Ето, аз отдавна действам...

 

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??