21.11.2012 г., 13:25 ч.

Мисля за теб 

  Поезия » Любовна
851 0 2
 Разходка 
си подарявам, стъпвайки 
по зелени треви
 след навалял дъжд, изчистил въздуха, замърсен от лошотия.
Наслаждавам се 
на мокрите цветове 
на тревите,
пролетните цветя,
дърветата с цветовете и след време раждащите се плодове,
звуците на птиците.
Всичко 
в компанията ми е чисто,
вълшебно,
прекрасно.
И се присъединяват мислите ми за теб -смислен живот,
топлината танго танцува,
нежността с вятъра
 се прегръща,
любовта с щастието се опознава 
и изненада специална ми показват,
че те обичам
 с мислите си.
Правото ми да обичам с доброта и усмивка.
И след тях 
блестя аз,
мислейки за теб.
Красота неповторима със сърцебиения човешки 
и усещания чаровни. 

                            
За Стелиян 

                           Г.Ф.Т


© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре, но защо с такъв гигантски шрифт? Все едно се загубвам в зеления кър! Нищо лично, само мнение.
  • Умееш да се абстрахираш от лошотията на света и да си позитивен поет!След твоите стихове аз съм....различна!
Предложения
: ??:??