Много важно, че ти си кокиче.
А пък аз съм изгнил минзухар.
Много важно, че тя е момиче.
И че друг е така остарял.
Много важно... Светът е за всички.
И след обич макар овдовял.
Ще дочака на пролет пак птички,
за да сложи на булка воал.
Много важно, че той е различен.
А особа с претенции кръжи.
Не бъди като други безличен.
И свойто име с любов изпиши.
***********************************
Много важно, че грозничко пиша.
И сама не разчитам дори.
Че на себе си толкоз приличам,
този грях само Той ще прости.
© Виолета Всички права запазени