Пак отлиташ с крилете на ятото
полетяло към топлия юг –
в надпревара, боси със вятъра.
Знам, че скоро си тръгваш от тук.
Мое лято, там където отиваш,
ако искаш, за мен разкажи –
за това, че със теб съм щастлива
и за дългите слънчеви дни.
А когато отново се върнеш,
донеси ми букетче цветя –
в моя свят от мечти да надзърнеш
аз ще чакам. Ти само ела.
П. П.
С това стихотворение, освен, че се сбогувам с лятото, казвам ''Сбогом" или "Довиждане" на Откровения. Тук срещнах много добри приятели, сблъсках се и с разочарования!
На всички пожелавам здраве и вдъхновение!
© Руми Всички права запазени