3.07.2019 г., 11:31 ч.

Мое сърце 

  Поезия
126 0 0

МОЕ СЪРЦЕ

 

Мое сърце, ти остана завинаги пленено

от миговете щастие, мълнии във две очи,

сладости от устни бурно в огън споделени,

две ръце, в които от обич въздухът трепти...

 

Небето ни съпровожда в сияние синьо.

Нощите са звездни, съкровени мечтания.

В прегръдките ти съм лунна богиня,

от любов пламък, Божествено съчетание.

 

Сутрин една, морна зората се не събуди.

Слепени бяха миглите и от черна тъга.

Вместо искрящи в любов изумруди,

лееше, в буря родени, сълза след сълза.

 

Изнизват се годините студени и пусти,

затворени в своето диво, безплодно битие.

Няма сладост и усмивка на моите устни.

Но огънят и днес гори в теб, мое сърце!

 

03 07 2019

 

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??