15.05.2017 г., 8:59 ч.

Мое вълшебство 

  Поезия » Любовна
321 0 7

 

Къде ли си днес ти мое вълшебство? 
Къде ли се скиташ в тоз делничен ден? 
Всяка мисъл към теб ме отвежда,
искрица копнежност ти си за мен.

 

Къде ли си днес – любов безметежна? 
Като птица прелиташ през всеки мой ден. 
Не мога без теб, като въздух потребна, 
обич дарявай ми и ведро небе...

 

Къде ли си днес ти мое блаженство? 
Като слънце огряваш и най-студеният ден. 
Усмивка от щастие и светла надежда. 
Бързо идвай при мен, мое мило момче!

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??