Къде ли си днес ти мое вълшебство?
Къде ли се скиташ в тоз делничен ден?
Всяка мисъл към теб ме отвежда,
искрица копнежност ти си за мен.
Къде ли си днес – любов безметежна?
Като птица прелиташ през всеки мой ден.
Не мога без теб, като въздух потребна,
обич дарявай ми и ведро небе...
Къде ли си днес ти мое блаженство?
Като слънце огряваш и най-студеният ден.
Усмивка от щастие и светла надежда.
Бързо идвай при мен, мое мило момче!
© Пламена Владимирова All rights reserved.