Всяка нощ за теб
се моля аз.
Всеки ден чакам
съответния час.
В който ще те
хвана на ръце.
И ще те целуна, мое
мъничко дете.
През колко премеждия
преминах аз сега,
за да те имам,
моя съдба.
Ти си моята радост
и моята мечта.
Ти си моята гордост
на света.
© Надя Донкова Всички права запазени
са майчините грижи и пътеки...
С една мечта започнали, не свършват,
а все растат нагоре и далеко...