12.01.2018 г., 0:46 ч.

Моето пораснало момче 

  Поезия » Друга
4153 0 4

 

Моето пораснало момче, 
днес възмъжава с твърда сила. 
Сякаш вчера беше мъничко дете, 
а днес е моя майчина закрила. 

 

На моето пораснало момче,  
днес пожелавам младост дива.
Попътен вятър да го носи на криле, 
през всички дни на любовта красива. 

 

На моето пораснало дете, 
което днес е мъж и празник има. 
Нека само в обич свята да расте, 
в сърцето ще го нося докато съм жива!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??