21.09.2011 г., 13:03 ч.

Моите колежки 

  Поезия » Любовна
663 0 1

Моите колежки, Боже,

как такива си направил?

Просто чудя се, как може

ти така да си се справил?

 

Още чудя се и мая

как в главата ми летуват!

Господи, кажи, не зная!

Истински са? Съществуват?

 

Що са те, не проумявам!

Сякаш там са, а сънувам!

Почнах аз да се съмнявам,

а не ща да се преструвам!

 

Хайде, Господи, кажи ми!

Дай да чуя ти речта!

Хайде, де! Отговори ми!

Що са ходеща мечта?

© Сандостен Калций Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??