Моите колежки, Боже,
как такива си направил?
Просто чудя се, как може
ти така да си се справил?
Още чудя се и мая
как в главата ми летуват!
Господи, кажи, не зная!
Истински са? Съществуват?
Що са те, не проумявам!
Сякаш там са, а сънувам!
Почнах аз да се съмнявам,
а не ща да се преструвам!
Хайде, Господи, кажи ми!
Дай да чуя ти речта!
Хайде, де! Отговори ми!
Що са ходеща мечта?
© Сандостен Калций All rights reserved.